Recense Team

nieuwsgierig? 

over ons

nieuwsgierig? 

over ons

altijd met een glimlach

ontmoet

Recense is een familiebedrijf, opgericht in 2018 door Robert Jan van Olst die in zijn werk inmiddels wordt bijgestaan door zijn vrouw Iris van Olst-Akkerhuis. Samen beschikken ze over ruim 25 jaar ervaring binnen de wereld van recruitment. Gerard Akkerhuis en Pieter Groenendijk hebben vanaf de start van Recense bijgedragen aan de opbouw van het bedrijf. Daarna kwamen steeds meer aan de familie gelieerde personen het team versterken. Daardoor is een echt familiebedrijf ontstaan. Wij weten als team waar we voor staan en met wie. Dat zorgt voor een hecht teamgevoel en groot commitment naar elkaar toe én naar de opdrachtgevers waar wij voor werken. We groeien hard, omdat we met een sterke focus werken en snelle, opzienbarende resultaten boeken.

ervaring

Professioneel

Hoewel Recense een jong bedrijf is, heeft het medewerkers met jarenlange ervaring in diverse branches en in leidinggevende functies. Dat maakt dat Recense uitstekend aanvoelt waar opdrachtgevers behoefte aan hebben bij de invulling van hun vacatures. 

vacatures invullen

Focus

Wij focussen ons op waar we goed in zijn: Het invullen van openstaande vacatures. Wij committeren ons aan een select aantal vaste opdrachtgevers en leveren geschikte kandidaten voor openstaande functies. Andersom zoeken wij bedrijven voor kandidaten die zich aanmelden en waarvan wij weten dat die geschikt kunnen zijn voor onze opdrachtgevers. 

Een manier van leven

Recense is ambitieus en energiek. Wij vinden plezier in het sourcen, oftewel zoeken naar de juiste kandidaten.

- Leven zonder te ondernemen is als rondlopen in een diamantmijn en terug komen met lege handen -

recruitment

oog voor jou

Robert Jan

“Met veel passie zoek ik al jarenlang geschikte personen voor openstaande vacatures bij opdrachtgevers. Hoe lastiger het is om een geschikte kandidaat te vinden, des te groter is mijn motivatie het beoogde resultaat te behalen. Met die drive heb ik mijn bedrijf 5 jaar geleden kunnen starten en uitgebouwd tot wat het nu is.”

Robert Jan
van Olst

Iris

“Samen met mijn man Robert Jan zijn we begonnen met het opbouwen van Recense. Ik ben verrast hoe snel de ontwikkeling is gegaan en hoe we zijn gegroeid. Maar ook de goede naam door onze prestaties verkregen en die voor mond-tot-mond reclame zorgt, is iets waar ik erg trots op ben. Het is geweldig Recense zo te zien groeien, mede dankzij alle medewerkers die zich allemaal persoonlijk zeer betrokken voelen bij de opbouw.”

Iris
van Olst

Pieter

“Jarenlange samenwerking met vele collega’s en diverse disciplines heeft mij de ervaring gebracht, die ik nu mag inzetten bij het vinden van mensen met een passend profiel voor een vacature. Het gevoel of iemand geschikt is, wordt vaak ingegeven door deze vroegere ervaringen. Een succesvolle plaatsing geeft mij de meeste voldoening.”

Pieter
Groenendijk

Gerard

“Het grootste talent van Robert Jan is zijn gave om te luisteren en adviezen om te zetten in werkbare oplossingen. Maar daarnaast is hij heel eerlijk en transparant. Dat maakt dat we met Recense iets bijzonders hebben gecreëerd waar eerlijkheid, betrokkenheid en ambitie van ons allen een mooie mix vormen. Het maakt Recense een geweldig bedrijf dat klaar staat om alle klanten optimaal te ondersteunen.”

Gerard
Akkerhuis

PROFESSIONALS VOOR PROFESSIONALS

Veronique

“Inschatten of een kandidaat past bij een vacature en toekomstige collega’s doet me steeds weer realiseren hoe belangrijk de werkomgeving is voor het welbevinden van een persoon. Tijdens het werken met teams van meerdere personen bleek dit cruciaal voor succes. Deze ervaring helpt mij enorm bij het vinden van de beste match.”

Veronique
Frijns

Jean-Paul

“Mijn studie psychologie maakt dat ik de mens achter de kandidaat het interessantste vind. Niet slechts het vullen van de vacature is belangrijk. De reden waarom iemand een verandering wilt en de onderliggende drive van personen speelt bij mij de hoofdrol.”

Jean-paul
Massot

Peter

"De dynamiek binnen de bedrijven waar ik kandidaten voor zoek, blijft me verrassen. Vernieuwing en innovatie maakt dat organisaties veranderen, met nieuwe functies tot gevolg. Het is een mooie uitdaging daar steeds op te anticiperen."

Peter
Akkerhuis

Erwin

“Het is een geweldige mogelijkheid met Recense te werken en de uitdagingen aan te gaan. Kandidaten zoeken is als een sport voor me. Als het niet gemakkelijk is, zet ik me gewoon nog meer in om mijn doel te bereiken. Het doel is om een perfecte fit te vinden en mensen gelukkig te maken met een volgende stap.”

Erwin
de Zwaan

Fabian

"SINDS EEN AANTAL JAAR BEN IK WERKZAAM ALS PILOOT. DIT WERK IS AVONTUURLIJK EN AFWISSELEND, MAAR WEL IN EEN KLEINE COCKPIT MET DE CAPTAIN ALS COLLEGA. DANKZIJ MIJN ANDERE BAAN BIJ RECENSE KOM IK IN CONTACT MET VEEL DIVERSE KANDIDATEN EN BEDRIJVEN. EEN PRACHTIGE AFLEIDING TIJDENS DE UREN DAT IK TUSSEN MIJN VLUCHTEN MOET WACHTEN OF VRIJ BEN. DE GESCHIKTE KANDIDATEN VINDEN DIE BIJ DE BEDRIJVEN PASSEN WAAR WE VOOR ZOEKEN, IS EEN SPORT VOOR MIJ, EN DAAR GENIET IK VAN."

Fabian
Akkerhuis

Romain

"IN MIJN OPLEIDING TOT ARTS ERVAAR IK WEINIG VAN HET BEDRIJFSLEVEN. IK BEN DAAR ECHTER WEL NIEUWSGIERIG NAAR EN WIL MEEMAKEN WAT HET IS OM BIJ EN MET BEDRIJVEN TE WERKEN. MIJ VERDIEPEN IN HOE EEN BEDRIJF GEMANAGED WORDT, IS EEN MUST OM LATER HET MANAGEMENT IN DE GEZONDHEIDSZORG BETER TE KUNNEN BEGRIJPEN. HET WERKEN VOOR RECENSE BIEDT DAAR EEN GEWELDIGE KANS VOOR. IK GENIET VAN HET ZOEKEN NAAR DE BESTE KANDIDAAT VOOR DE VASTE OPDRACHTGEVERS WAAR WIJ VOOR WERKEN."

Romain
Massot

Lilla

Lilla
Domonkos

voor Vragen, bel gerust

zorgvuldig

Privacy

Recense gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Niets dat niet publiekelijk bekend is, wordt door ons gedeeld met derden zonder uw toestemming. Als wij met opdrachtgevers uw gegevens delen is dat uitsluitend om een eventuele match met een vacature te beoordelen. Uw gegevens worden niet voor enig ander doel gebruikt en zo snel mogelijk vernietigd, zodra blijkt dat wij deze niet meer nodig hebben. Lees meer in onze privacyverklaring.

zuiver

integriteit

Recense waakt er voor personen uit te sluiten van onze diensten of samenwerking. Afkomst, ras, geslacht of seksuele geaardheid, of enig ander aspect van de persoonlijkheid is geen reden om diensten of samenwerkingsverbanden te weigeren. Wij accepteren geen uiting van uitsluiting op bovengenoemde redenen van derden. In onze contacten zullen we daar adequaat op reageren en onze afwijzing van dergelijke uitingen kenbaar maken.

Wij opereren eerlijk en transparant. Relaties mogen ons daar altijd bij elke gelegenheid op aanspreken.