succes

resultaat gegarandeerd

resultaat gegarandeerd

on target

Wij bereiken jouw doel

Wij vinden wat jij zoekt. Recense garandeert snel geschikte kandidaten bij jou als opdrachtgever aan tafel. Als wij onverhoopt minder kandidaten leveren dan verwacht, dan gaan wij net zo lang door totdat de ambities wel worden waargemaakt. Waar anderen stoppen, gaat Recense door. Wij bereiken jouw doel! 

commitment

Zo zijn wij u van dienst

Wij searchen en spreken gericht kandidaten voor een opdrachtgever. Exclusief en toegewijd voor die ene specifieke vacature. Een kandidaat wordt bij een bedrijf voorgesteld, zodra wij de geschikte kandidaat vinden. Een kandidaat wordt niet bij meerdere bedrijven voorgesteld. Wij werken tenslotte exclusief voor een opdrachtgever waarmee we een afspraak hebben. 

De perfecte match

elke keer bewijst recense z'n kracht

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

specifieke wensen

Flexibel

Als je een bepaalde prioriteit hebt, dan zet Recense daar een team van eigen recruiters op. Jouw prioriteit is onze urgentie. We wachten niet passief af, maar gaan aan de slag met de middelen die nodig zijn om snel te leveren. 

Recense werkt samen op basis van de wens van de opdrachtgever. We passen ons zodanig aan dat het vertrouwen wordt gecreëerd dat Recense levert wat wordt verwacht.